Log in
updated 9:46 AM UTC, Dec 14, 2015
Headlines:

Cum recunoastem hoţii-actori?

Cum recunoastem hoţii-actori?

 

Hoţii din locuinţe vă pot intra în casă nu numai pe geam şi pe uşă deschisă când nu sunteţi acasă, ci chiar în prezenţa voastră, dacă nu sunteţi vigilenţi. Este vorba despre hoţii-actori, care vă intră în locuinţă sub diverse pretexte, spunându-vă tot felul de povesti care la prima impresie par credibile.

1. Aceşti hoţi sunt bine îmbrăcaţi, îngrijiţi tocmai pentru a inspira încredere.
2. Au talent actoricesc, vocabular adecvat şi işi pot spune povestea mincinoasa fără să clipească.
3. Au inteligenţa peste medie şi găsesc imediat portiţe de scăpare, dacă le puneţi mai multe întrebări, având rolul bine învăţat.
4. Aceşti hoţi vizează de obicei persoanele de vârsta a 3-a.
5. Se pretind de obicei a fi funcţionari de la primărie care aduc veşti bune-vă spun că aveţi de luat bani şi vă trebuie un cupon de pensie şi nişte acte. Dupa ce identifică locul de unde aţi scos actele, hoţii cer apă şi când victima bucuroasă merge la bucătărie, autorul are tot timpul să meargă acolo unde i s-a indicat că vă ţineţi banii.
6. De cele mai multe ori dispar până vă întoarceţi de la bucătărie sau vă spun că au primit un telefon şi pleacă în grabă.
7. Hoţii se mai pot recomanda ca sunt angajaţi de la deratizare, de la gaze, electrica, de la pensii, dar si vânzători ambulanţi care vor să vă prezinte diverse produse. Nu picaţi în plasa celor care se dau angajaţi la diverşi furnizori de servicii. Lucrările se fac cu acordul asociaţiei de proprietari şi sunt anuntaţe din timp.

 

Ultima modificareMarți, 13 Octombrie 2015 11:57

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.