Log in
updated 9:46 AM UTC, Dec 14, 2015
Headlines:

Ce trebuie sa stii cand achizitionam produse cosmetice

Ce trebuie să știi când achiziționăm produse cosmetice

 

Produsele cosmetice pot face mai mult rău decât să vă ajute în metodele de înfrumusețare pe care le urmărim. Compușii care alcătuiesc unele produse cosmetice trebuie regăsiți integral pe eticheta cu informații a produsului. În plus, eticheta trebuie să conțină avertizări cu privire la factorii alergeni sau la compușii periculoși. În cazul în care aceste informații lipsesc, este indicat să nu achizitionați produsul cosmetic respectiv.

1. Eticheta produsului cosmetic trebuie să conțină toate ingredientele.
2. Termenul de valabilitate este extrem de important, depășirea acestuia poate modifica structura și calitatea produsului cosmetic.
3. Produsele cosmetice nu trebuie ținute la temperaturi foarte scăzute, dar nici la temperaturi ridicate, acest lucru contribuind la alterarea produsului.
4. Eticheta produsului cosmetic trebuie să conțină date despre numele și adresa producătorului, importatorului sau distribuitorului.
5. Nu cumpărați produse cosmetice fără termen de valabilitate sau fără etichete care să conțină date despre compoziția produsului și atenționări privind modul de utilizare.

 

Ultima modificareDuminică, 13 Decembrie 2015 10:17

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.