Log in
updated 9:46 AM UTC, Dec 14, 2015
Headlines:

Cum ne afectează despărțirea?

Cum ne afectează despărțirea?

 

1.Sunt foarte multe relatii care nu functioneaza, dar din cauza temerii de a nu ramane singuri, se complac in astfel de relatii toxice.

2.Cand intervine despartirea, unul dintre parteneri este mai afectat decat celalat. Atunci cand unul dintre parteneri paseste in singuratate, are senzatia ca lumea s-a sfarsit pentru el.

3.Dupa o relatie in care te-ai obisnuit, in care ai avut un grup de prieteni, in care ai format anumite obiceiuri, atunci cand devii singur, iti scade stima de sine, nu mai ai incredere in propriile forte si se instaleaza frica de singuratate.

4.Sunt multe femei care devin depresive, tematoare si incearca sa gaseasca raspunsuri pentru a intelege de ce s-a intamplat acest lucru. Mai mult cred ca lumea s-a sfarsit la barbatul de care s-au despartit, se vad neatragatoare, incep sa nu se mai cunoasca pe sine.

5.Perioada de dupa despartire este perioada in care trebuie sa te cunosti cu adevarat, in care te cunosti ca om, ai si mai mult timp liber pentru a vedea ce iti place. Nu poti forta un om sa te iubeasca.

6.Un barbat este diferit de o femeie, iar iubirea inseamna sa te completezi unul pe celalalt, sa ai placerile tale personale, sa ai spatial tau, nu trebuie sa fugi de tine. Daca te ancorezi intr-o relatie dependent, nu vei mai reusi sa te cunosti pe tine insuti, iar despartirea va prabusi intreaga lume din jurul dumneavoastra.

7.Invatati sa va cunoasteti!

 

Ultima modificareMiercuri, 09 Decembrie 2015 21:51

Articole recente - Savaexplic

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.